Zet audiobestanden
om in tekst

Wij zetten jouw interviews, notulen en gesprekken razendsnel om in tekst én zorgen voor ondertiteling bij video’s. Ons doel is om jou te ontzorgen zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Audio transcriberen

Audio transcriberen met Zoomscript

Bij Zoomscript ben je aan het juiste adres als je audio hebt die je graag wil laten transcriberen. Het transcriberen van een interview is veel werk. Zeker als het een wat langer interview is ben je aardig wat tijd kwijt aan het op papier zetten van de dingen die hier besproken zijn. Met Zoomscript hoef je jezelf hier geen zorgen meer over te maken. Onze tool is namelijk speciaal ontwikkeld om alle audio automatisch om te zetten in tekst. We trainen onze tool elke dag weer, om hem zo nog perfecter te maken. Je kunt er bij ons daarbij ook voor kiezen om je tekst te laten nakijken door een van onze taalexperts. Zo weet je zeker dat je een document krijgt waar geen enkele fout in zit.

De perfecte audio transcriptie

Het is heel belangrijk om een bestand te krijgen waar geen fouten in zitten. Als je kiest voor de snelle versie van onze transcriptie, dan heb je deze binnen een uur in huis. Je kunt ook kiezen voor een versie waarbij onze taalexperts jouw transcriptie nog grondig nakijken. Deze zit binnen twee uur in je mailbox, je mag er dan op rekenen dat jouw tekst helemaal perfect is. Wel zo prettig als je hier nog verder mee aan de slag moet! Dit allemaal tegen lage kosten, die nog eens lager zijn als je nagaat hoeveel uren werk je jezelf hiermee bespaart!

Audio laten transcriberen

Wil jij audio laten transcriberen, zodat je dit allemaal niet zelf hoeft uit te werken? Neem dan vandaag nog contact op met Zoomscript voor meer informatie over onze manier van audio transcriberen. Een audio transcriptie van Zoomscript is een snelle, eenvoudige en voordelige manier om een interview direct goed op papier te krijgen. Typen is ouderwets. Wij zorgen ervoor dat je deze stap over kunt slaan en direct verder kunt gaan met je werk.

Audio transcriberen

Upload jouw
bestanden

Upload jouw audio of videobestand met twee klikken op de knop.

Audio transcriberen

Wij transcriberen het bestand foutloos

Onze slimme technologie zet de audio direct om in tekst.

Audio transcriberen

Je ontvangt het transcript binnen 2 uur

Wil je dat we de puntjes op de 'i' zetten? Binnen twee uur leveren we je het perfecte transcript.

Direct of perfect?

We bieden je twee opties zodat jij kunt kiezen hoe en wanneer je de transcripten ontvangt.
Welke keuze je ook maakt; je kunt rekenen op de beste service en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan.

Audio transcriberen

Direct - Transcriptie binnen 1 uur

Audio transcriberen

Perfect - Transcriptie zoals jij het wilt

Waarom Zoom Script?

We houden het graag simpel. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.
Bij ons zit je niet vast aan een contract of ingewikkelde abonnementen.
Ons doel is simpel; wij willen jou helpen om tijd te besparen. Niets meer, niets minder.

Audio transcriberen

Bespaar tijd

Home

Bespaar geld

Home

Expertise