opname maken zoom script

Betalen voor transcriptie?

Eindeloos opnames uittypen vinden we niet meer van deze tijd, maar een goed transcript van een gesprek is nog wel héél waardevol. Waarschijnlijk heb je wel eens een situatie meegemaakt waarin je had gewild dat je het gesprek nog eens kon terughalen. Welke naam noemde hij/zij nou? Welke woorden gebruikte hij/zij nou precies? Er zijn allerlei situaties waarin transcripten van pas komen. Een journalist heeft andere redenen dan een secretaresse, maar wij zetten alvast vier voordelen op een rij die voor iedereen kunnen gelden.

Bespaar tijd
Het uittypen van een opname kost enorm veel tijd. Je kunt met één uur aan audio gerust drie uur zoet zijn en die tijd besteed je vast liever aan andere dingen.

Bespaar geld
Moet je vanuit jouw beroep vaak transcripten of verslagen van gesprekken maken? Dan is de kans groot dat je in veel gevallen geld kunt besparen door Zoom Script te gebruiken. Tijd is geld en als je de tijd die je uitspaart kunt steken in andere werkzaamheden, dan heb je de minimale investering in Zoom Script alweer driedubbel terugverdiend.

Je mist niks
Als je een vergadering, bespreking of interview laat uittypen door Zoom Script, dan krijg je een volledig verslag dat is gekoppeld aan het audiofragment dat je opstuurt. Zo weet je zeker dat je geen details over het hoofd ziet en door dat elk woord is gekoppeld aan een moment in het fragment kun je het transcript ook makkelijk doorzoeken.

Geen zorgen
Ons doel is om het minder interessante deel van jouw werk uit handen te nemen en je daarmee te ontzorgen. We vinden het belangrijk dat je blij bent met onze service en doen ons uiterste best om elke keer een top transcript te leveren. Je kunt ons ook buiten reguliere werktijden bereiken. Daarnaast voldoen onze processen en systemen aan alle veiligheidseisen en kun je jouw opname dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.