Heb je een vraag?

We doen ons uiterste best om Zoom Script zo simpel mogelijk te maken. Zijn er toch onduidelijkheden? Check of jouw vraag te vinden is in de FAQ of stuur ons een berichtje. 

FAQ Zoom Script

Zoom Script gaat in november live. Wil je zeker zijn dat je onze tool als een van de eerste gebruikers kunt testen? Meld je dan hier aan dan houden we je op de hoogte!

Het uittypen van audio-opnames is ouderwets en eigenlijk best saai. Wil je tijd besparen en zeker zijn van een goed transcript/ondertiteling/gespreksverslag? Dan kunnen wij je helpen en bespaar jij tijd én geld.

Transcript Direct is onze automatische transcriptieservice. Op basis van door ons ontwikkelde spraakherkenningssoftware zetten we audio razendsnel om naar tekst. Binnen 1 uur ontvang je van ons het transcript, die zal niet perfect zijn maar voor 94 procent overeenkomen met het audiobestand. Wil je liever een perfecte weergave van de audio-opname? Dan is de optie Transcript Perfect geschikt voor jou. Ons team van taalspecialisten corrigeert het automatische transcript en bewerkt die op basis van jouw aanwijzingen. De levertijd voor Transcript Perfect is maximaal twee uur.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om achteraf te betalen maar betaal je per minuut audio-opname via iDeal. Als je liever achteraf wilt betalen of als je op zoek bent naar een oplossing op bedrijfs- of organisatieniveau, neem dan contact op om te bespreken hoe we dat toch mogelijk kunnen maken.

Al onze software voldoet aan de strengste eisen op het gebied van security en privacy. We slaan geen onnodige informatie op en jij bepaalt of wij jouw audio-opnames bewaren of niet. Al onze teamleden zijn gescreend en hebben een geheimhoudingsovereenkomst getekend. Mocht je specifieke vragen hebben over dit onderwerp, neem dan even contact op.

De gratis transcriptie diensten die tegenwoordig worden aangeboden zijn van een lage kwaliteit. Wij ontwikkelen onze software zelf en optimaliseren de modellen dagelijks. Daarnaast geloven wij dat menselijke checks en goede service door taalprofessionals nodig zijn om een hoogwaardig product te leveren. We bieden scherpe maar eerlijke tarieven en houden dit graag zo transparant mogelijk.

Wij houden van duidelijke, eerlijke prijzen en daarom betaal je bij ons per minuut aan audio die we voor je verwerken. Je zit dus niet vast aan een abonnement. Voor Transcript Direct betaal je 0,25 per minuut en voor Transcript Perfect is dat 2,25 per minuut. De bijkomende kosten zijn 1,00 euro per bestelling waarvan de helft administratiekosten zijn en de andere helft gaat naar ons fonds waarbij we basisscholen in Marokko steunen met onderwijsmaterialen. De administratiekosten worden per bestelling verrekend, het is dus voordelig om meerdere bestanden in één keer te laten verwerken.

Als je jouw account verwijdert, dan wordt al jouw data gelijk verwijderd van onze servers. Als er nog transcripties in het dashboard staan dan worden die ook verwijderd. Voor meer informatie of specifieke vragen kan je mailen naar ronja@zoomscript.nl

Heb je een andere vraag?

Laat een berichtje achter dan nemen we binnen één dag contact met je op.