Zet audiobestanden
om in tekst

Wij zetten jouw interviews, notulen en gesprekken razendsnel om in tekst én zorgen voor ondertiteling bij video’s. Ons doel is om jou te ontzorgen zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Interview transcriberen

Eenvoudig een interview transcriberen

Je kent het wel. Je hebt een interview gedaan met iemand en hebt hier veel tijd aan besteedt. Veel vragen gesteld, uitgebreide antwoorden gekregen… Heel interessant allemaal, maar nu wacht je een vervelende klus. Je moet dat interview namelijk nog helemaal uit gaan werken! Als daar toch eens een handige oplossing voor zou zijn. Als je deze oplossing zoekt, dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Zoomscript. We hebben namelijk precies die tool ontwikkeld die je zoekt. Je uploadt gewoon even je bestand naar onze servers, waarna je binnen twee uur een perfecte transcriptie terugkrijgt.

Laat je interview transcriberen door Zoomscript

Een interview transcriptie is normaal gesproken veel werk. Dat is echter niet zo als je hiervoor Zoomscript gebruikt. We hebben software ontwikkeld waarmee jouw gesproken audio direct wordt omgezet in tekst op papier. Dit bestand is binnen een uur klaar en kunnen we je dan ook meteen opsturen. Je kunt er echter ook voor kiezen om het interview eerst nog te laten checken door onze taalexperts. Deze zorgen ervoor dat je een document krijgt dat helemaal perfect is. Dit duurt een uurtje langer, maar dan heb je zodoende nog steeds binnen twee uur je interview in een tekstdocument.

Je interview laten transcriberen

Het is niet ingewikkeld om een interview te laten transcriberen door Zoomscript. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is je audiobestand uploaden. Wij gaan hier dan mee aan de slag en zorgen ervoor dat je een document krijgt in het bestandsformaat waar jij het liefst mee werkt. We plakken met onze eigen technologie de audio dan ook nog eens aan de tekst, zodat je snel het juiste moment in een interview op kunt zoeken. Uiteraard is jouw privacy bij onze dienst gegarandeerd. Meer weten over een interview transcriberen? Neem dan gewoon even contact met ons op met je vragen.

Interview transcriberen

Upload jouw
bestanden

Upload jouw audio of videobestand met twee klikken op de knop.

Interview transcriberen

Wij transcriberen het bestand foutloos

Onze slimme technologie zet de audio direct om in tekst.

Interview transcriberen

Je ontvangt het transcript binnen 2 uur

Wil je dat we de puntjes op de 'i' zetten? Binnen twee uur leveren we je het perfecte transcript.

Direct of perfect?

We bieden je twee opties zodat jij kunt kiezen hoe en wanneer je de transcripten ontvangt.
Welke keuze je ook maakt; je kunt rekenen op de beste service en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan.

Interview transcriberen

Direct - Transcriptie binnen 1 uur

Interview transcriberen

Perfect - Transcriptie zoals jij het wilt

Waarom Zoom Script?

We houden het graag simpel. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.
Bij ons zit je niet vast aan een contract of ingewikkelde abonnementen.
Ons doel is simpel; wij willen jou helpen om tijd te besparen. Niets meer, niets minder.

Interview transcriberen

Bespaar tijd

Home

Bespaar geld

Home

Expertise