Video laten ondertitelen?

Vergroot het bereik van jouw video’s door ondertiteling toe te voegen. Maak meer impact en voldoe aan de eisen van het Besluit digitale toegankelijkheid.

Veelgestelde vragen ondertiteling

We hanteren een standaardtarief van €6,25 per videominuut. Dit is een all-in-prijs, dat wil zeggen dat er geen opstartkosten zijn en er ook geen minumumafname is. We leveren standaard .srt en ingebrande ondertitels in je video. Heb je grote hoeveelheden content die moet worden ondertiteld? Neem contact op voor een speciaal aanbod.  We verzorgen ook Engelse ondertiteling bij Nederlandse video’s en andersom. Check voor alle prijzen de bestelpagina.

Nadat je een opdracht hebt geplaatst nemen we contact met je op en leggen we uit hoe je de video het beste kunt toesturen, in de meeste gevallen gebeurd dat via WeTransfer. Het is belangrijk om de video in een zo hoog mogelijke kwaliteit toe te sturen, want dat levert de beste resultaten op. 

Ja, graag zelfs! Als je al instructies hebt, dan ontvangen we die graag per mail (info@zoomscript.nl). We stellen je standaard de volgende vragen: 

1 Wat is het doelmedium?

2 Wat is de taal van de video en in welke taal moet de video ondertiteld worden?

 3 Wil je de ondertiteling in de video ‘gebrand’ hebben, als los bestand (.srt) of allebei?

4 Zijn er instructies of voorkeuren wat betreft de taal waar we op moeten letten?

5 Zijn er namen van personen/ organisaties die mogelijk verkeerd gespeld kunnen worden?

6 Wat is de exacte naam van de video’(s)?

Ja, we verzorgen ook Nederlandse ondertiteling voor Engelse films. Check de prijzen op de bestelpagina.

Ja, dat kan zeker! Je kunt de bestelling hier plaatsen, na het plaatsen van de bestelling ontvang je een mail met vragen waarin je jouw wensen kunt aangeven. 

In een keer meerdere video’s laten ondertitelen is geen probleem, maar het kan zijn dat dit meer dan 24 uur in beslag neemt. Neem contact met ons op om samen een deadline af te spreken.

Waarschijnlijk wel! Voor spoedopdrachten kan je het beste even bellen naar: 020 244 23 68.

Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent. Als we het bestand hebben ontvangen en de nodige informatie hebben gekregen gaan we aan de slag. Je krijgt altijd de kans om een review te doen, we passen de video dan aan op basis van jouw feedback. Het komt vrijwel nooit voor, maar als we er echt niet uitkomen of als we de deadline niet halen, dan krijg je het aankoopbedrag terug.

Als je jouw account verwijdert, dan wordt al jouw data direct verwijderd van onze servers. Als er nog ondertitelingen in je dashboard staan dan worden die ook verwijderd. Voor meer informatie of specifieke vragen kan je mailen naar info@zoomscript.nl.

Offerte op maat nodig?

Laat een berichtje achter dan nemen we binnen één dag contact met je op.