Over Zoom Script

We geloven in de kracht van samenwerking, binnen ons team maar zeker ook tussen mens en techniek. 

Samen bereiken we meer

Zoom script is ontstaan vanuit de gedachte dat mens en techniek elkaar aanvullen.
Wij combineren de nieuwste technieken met de menselijke ‘touch’ voor het beste resultaat.
Developers en taalprofessionals werken samen om tot het beste product te komen dat jou helpt om sneller en efficiënter te werken.

Onze missie

We willen zoveel mogelijk mensen helpen om efficiënt en doelgericht te werken waardoor ze tijd besparen en zich kunnen focussen op hun kwaliteiten. 

Onze visie

Automatiseer terugkerende taken zodat er meer tijd is voor creativiteit en andere skills waarmee jij je kunt onderscheiden van de rest want de focus op inhoud is waardevol.

Persoonlijk

Jij bent belangrijk voor ons. We denken graag met je mee en streven naar een persoonlijke service waarbij jouw behoefte centraal staat. 

Flexibel

Iedereen werkt op zijn of haar eigen manier en dat snappen we. Daarom kan je ons ook in de avonduren en in het weekeinde bereiken.

Aandacht

We beloven je dat we elke opdracht met dezelfde zorg behandelen. We perfectioneren onze dienst tot in detail en streven naar continue optimalisatie.

Helder

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Daarom vertellen we jou precies wat de prijzen zijn, hoe we werken en hoe we omgaan met fouten.