Zet audiobestanden
om in tekst

Wij zetten jouw interviews, notulen en gesprekken razendsnel om in tekst én zorgen voor ondertiteling bij video’s. Ons doel is om jou te ontzorgen zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Spraak transcriberen

Eenvoudig spraak laten transcriberen

Ben jij op zoek naar een voordelige manier om spraak te laten transcriberen. Misschien heb je een interview gedaan met iemand en is het nu zaak om dit helemaal op papier te krijgen. Maar het kan natuurlijk ook dat je een video hebt gemaakt waarvan je de spraak wilt transcriberen. Je kunt voor die spraak transcriptie natuurlijk zelf aan de slag gaan met je tekstverwerkingsprogramma, maar dat kan een stuk makkelijker. Upload je bestand naar Zoomscript en onze slimme software gaat automatisch aan de slag met het uitwerken van de spraak in deze video. Zo krijg je een spraak transcriptie die helemaal perfect is.

Spraak laten transcriberen

Wil jij spraak laten transcriberen? Als je dit door Zoomscript laat doen, dan scheelt dit je heel wat tijd. Je hebt hierbij een tweetal verschillende opties. Je kunt er voor kiezen om je audio direct door onze software te laten transcriberen. We sturen je het bestand dat door onze technologie wordt gemaakt dan direct toe. Maar, je kunt er ook voor kiezen om deze tekst eerst nog door onze taalexperts te laten doornemen. Deze halen eventuele stijl- en taalfouten dan nog uit de tekst en zorgen dat alles netjes wordt geformatteerd, inclusief namen van de sprekers in je bestand. Je krijgt deze spraak transcriptie dan binnen twee uur in je mailbox. 

Meer weten over spraak transcriberen?

We vertellen je graag meer over spraak transcriberen en over hoe wij je hierbij van dienst kunnen zijn. Het transcriberen van spraak is iets waar wij onze software continue op trainen. Op deze manier zorgen we er namelijk voor dat de bestanden die we onze klanten aanleveren steeds nauwkeuriger worden. Met onze extra service zorgen we er natuurlijk sowieso voor dat u een perfecte transcriptie krijgt. U krijgt tegen een voordelig tarief een transcriptie waar u direct mee verder kunt gaan.

Spraak transcriberen

Upload jouw
bestanden

Upload jouw audio of videobestand met twee klikken op de knop.

Spraak transcriberen

Wij transcriberen het bestand foutloos

Onze slimme technologie zet de audio direct om in tekst.

Spraak transcriberen

Je ontvangt het transcript binnen 2 uur

Wil je dat we de puntjes op de 'i' zetten? Binnen twee uur leveren we je het perfecte transcript.

Direct of perfect?

We bieden je twee opties zodat jij kunt kiezen hoe en wanneer je de transcripten ontvangt.
Welke keuze je ook maakt; je kunt rekenen op de beste service en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan.

Spraak transcriberen

Direct - Transcriptie binnen 1 uur

Spraak transcriberen

Perfect - Transcriptie zoals jij het wilt

Waarom Zoom Script?

We houden het graag simpel. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.
Bij ons zit je niet vast aan een contract of ingewikkelde abonnementen.
Ons doel is simpel; wij willen jou helpen om tijd te besparen. Niets meer, niets minder.

Spraak transcriberen

Bespaar tijd

Home

Bespaar geld

Home

Expertise