Zet audiobestanden
om in tekst

Wij zetten jouw interviews, notulen en gesprekken razendsnel om in tekst én zorgen voor ondertiteling bij video’s. Ons doel is om jou te ontzorgen zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Video transcriberen

Eenvoudig een video laten transcriberen 

Je hebt een video gemaakt waar je graag een transcriptie van wil hebben? Misschien heb je iemand geinterviewd en wil je dit gesprek op papier hebben zodat je hier verder mee kunt werken? Normaal gesproken zou dat betekenen dat je flink aan het typen moet, waarbij je de video dan steeds moet pauzeren of terugspoelen als je iets niet goed hebt verstaan. Dat kost heel wat tijd, die je ook op een nuttiger manier zou kunnen gebruiken. Gelukkig is er een manier om dit effectiever te doen. Upload je bestand naar Zoomscript en wij zorgen ervoor dat die audio direct wordt omgezet in een tekstbestand.

Aan de slag met video transcriptie

Het transcriberen van een video is een tijdrovend karwei, tenzij je dit laat doen door Zoomscript. Je hebt daarbij de keuze uit twee verschillende opties. Wil jij dat je video direct door onze software wordt getranscribeerd en dat wij deze dan meteen naar je toesturen? Onze software is intelligent genoeg om ervoor te zorgen dat je straks een prima tekst hebt waar je dan verder zelf mee aan de slag kunt. Maar, we hebben ook een twee uurs service, waarbij onze eigen taalexperts je tekst grondig doornemen. Eventuele fouten worden er uitgehaald en alles wordt helemaal perfect geformatteerd.

Voordelige video transcriptie

Een video laten transcriberen met Zoomscript is een perfecte optie als je wil dat dit foutloos en snel gebeurt. Daar komt dan nog eens bij dat je hier geen hoge kosten mee maakt. Zeker als je bedenkt hoeveel uren werk je hiermee bespaart is het video transcriberen met Zoomscript bijzonder voordelig. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op de overige pagina’s van onze website, of neem gewoon even contact met ons op. We vertellen je dan alles wat je wil weten over onze manier van video’s laten transcriberen.

Video transcriberen

Upload jouw
bestanden

Upload jouw audio of videobestand met twee klikken op de knop.

Video transcriberen

Wij transcriberen het bestand foutloos

Onze slimme technologie zet de audio direct om in tekst.

Video transcriberen

Je ontvangt het transcript binnen 2 uur

Wil je dat we de puntjes op de 'i' zetten? Binnen twee uur leveren we je het perfecte transcript.

Direct of perfect?

We bieden je twee opties zodat jij kunt kiezen hoe en wanneer je de transcripten ontvangt.
Welke keuze je ook maakt; je kunt rekenen op de beste service en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan.

Video transcriberen

Direct - Transcriptie binnen 1 uur

Video transcriberen

Perfect - Transcriptie zoals jij het wilt

Waarom Zoom Script?

We houden het graag simpel. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.
Bij ons zit je niet vast aan een contract of ingewikkelde abonnementen.
Ons doel is simpel; wij willen jou helpen om tijd te besparen. Niets meer, niets minder.

Video transcriberen

Bespaar tijd

Home

Bespaar geld

Home

Expertise